Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

В Чорнухах відзначили День українського добровольця

Дата: 15.03.2021 08:40
Кількість переглядів: 642

12 березня 2021 року в Центрі культури і дозвілля відбулися урочистості з нагоди Дня українського добровольця, які розпочалися  показом тематичних фото-і відеоматеріалів із місця служби наших земляків у зоні АТО.

У залі зібралися представники місцевого самоврядування, демобілізовані учасники АТО, рідні полеглих військовослужбовців, громадськість. Ведучі ознайомили присутніх із історією виникнення Дня українського добровольця – свята, яке об’єднує всіх, хто став на захист рідної землі.

Присутніх зі святом щиро привітали селищний голова Олександр Василенко та заступник військового комісара з територіальної оборони Чорнухинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, майор Олександр Кулаченко. Вони нагадали, що першими, не чекаючи мобілізації, за покликом серця пішли захищати територіальну цілісність рідної країни саме добровольці, серед них і чорнушани. Принагідно побажали усім здоров’я, добробуту і миру на всій Україні та вручили учасникам АТО грамоти і подяки.

Пам'ять про Героїв, які загинули, вшанували хвилиною мовчання.

Урочистості завершилися тематичною концертною программою за участю працівників та учасників художньої самодіяльності Центру культури і дозвілля.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь