Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Обговорили роботу клубних закладів Чорнухинської громади

Дата: 26.02.2021 15:30
Кількість переглядів: 929

25 лютого 2021 року завідувач сектору культури, туризму та охорони культурної спадщини виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради Віталій Кусков провів робочу нараду з директорами та завідувачами клубних закладів Чорнухинської територіальної громади.

На нараді обговорено питання роботи закладів в умовах адаптивного карантину, пошуку нових та цікавих форм роботи, проведення роботи щодо підтвердження статусу звання «народний (зразковий) аматорський колектив (студія)» колективами які мають цей статус, створення клубними закладами власних сторінок у соціальній мережі Facebook на яких будуть висвітлюватися культурно-мистецький та рекреаційний потенціал населених пунктів громади та інші виробничі питання.

Користуючись нагодою  Віталій Кусков привітав колег з 150-річчям від дня народження Лесі Українки – української письменниці, фольклористки та культурної діячки та директора Луговиківського сільського будинку культури Аллу Левченко, яка саме 25 лютого святкувала свій 50-річний ювілей.

По завершенні наради директори та завідувачі клубних закладів отримали набори канцелярського приладдя та нові вогнегасники ВП-5.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь