Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Відбулося засідання виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради

Дата: 23.02.2021 09:20
Кількість переглядів: 1040

22 лютого 2021 року відбулося п’яте засідання виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради. На ньому були присутні члени виконкому, начальники відділів виконавчого комітету селищної ради. Вів засідання голова виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради Олександр Василенко.

Із проєктом рішення «Про затвердження звіту про виконання бюджету Чорнухинської селищної об’єднаної територіальної громади за 2020 рік» присутніх ознайомила Валентина Лукашенко. Вона повідомила, що за 2020 рік надходження загального фонду бюджету об’єднаної територіальної громади селищного бюджету більше на 3511,4 тис. грн. від надходжень за 2019 рік (фактично надійшло за 2019 рік – 80924,0 тис. грн.).

За 2020 рік надходження загального фонду без урахування міжбюджетних трансфертів склали 54809,6 тис. грн. (111,83 %), що на 5798,4 тис. грн. більше від запланованого обсягу (план 49011,2 тис. грн.), та на 1481,1 тис. грн. або 102,1 % більше проти минулого року (2019 рік – 53327,9 тис. грн.).

Із результатами роботи закладів культури громади у 2020 році та завданнями  на 2021 рік присутніх ознайомив завідувач сектору культури, туризму та охорони культурної спадщини Віталій Кусков. Він повідомив, що на сьогодні в громаді функціонують: КЗ «Центр культури і дозвілля», 20 сільських клубних закладів, які є філіями комунального закладу, Публічна бібліотека ім. Г.С.Сковороди, 15 сільських бібліотек-філіалів, КЗ «Дитяча мистецька школа» та з 01 січня 2021 року – Чорнухинський літературно-меморіальний музей Г.С. Сковороди.

На роботу закладів культури об’єднаної громади у 2020 році значною мірою вплинуло введення карантинних обмежень у зв’язку з поширенням на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-22. Тому працівники галузі змушені були працювати у нових умовах, зокрема онлайн режимі.

Для належної роботи закладів культури у 2020 році з бюджету Чорнухинської ОТГ використано 5385,2 тис. грн. З них на заробітну плату – 4914,7 тис. грн., на енергоносії – 210117,5 грн.

У 2020 році на ремонт та розвиток закладів культури Чорнухинської ОТГ використано 372,5 тис. грн. за рахунок коштів громади та міжбюджетних трансфертів, що передавалися з районного бюджету.

Про організацію, стан роботи з охорони праці, безпеки життєдіяльності та стан травматизму в закладах освіти Чорнухинської селищної ради присутніх ознайомила начальник відділу освіти, молоді та спорту виконкому селищної ради Ірина Семегал.

Про внесення змін до інструкції з діловодства у Чорнухинській селищній раді та виконавчому комітеті присутніх поінформувала керуючий справами (секретар) виконавчого комітету селищної ради Оксана Соляник. З 22 лютого 2021 року на всіх офіційних бланках Чорнухинської селищної ради Чорнухинський район буде змінено на Лубенський район.

Також на засіданні виконавчого комітету було розглянуто такі питання:

«Про утворення надзвичайної протиепізоотичної комісії та затвердження положення про неї», «Про створення комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Чорнухинської селищної ради», «Про створення Центру допомоги учасникам антитерористичної операції та операції об’єднаних сил виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради», «Про затвердження Положення та створення мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі в Чорнухинській селищній раді», «Про затвердження складу наглядової ради у сфері розподілу соціального житла в новій редакції»,по яких було прийнято відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь