Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Вшанували Героїв Небесної Сотні

Дата: 19.02.2021 16:00
Кількість переглядів: 453

19 лютого 2021 року селищний голова Олександр Василенко, учасник Революції Гідності Микола Сагань, представники громадськості відвідали Галерею мистецтв літературно-меморіального музею Г.С.Сковороди де поклали живі квіти до символічної свічки памяті по загиблим Героям Небесної Сотні та вшанували їх хвилиною мовчання. Працівниками музею тут розгорнуто тематичну виставку «Їм янголи обличчя прикривали..»

З метою гідного вшанування учасників Майдану в Публічній бібліотеці ім. Г.С. Сковороди розгорнуто книжкову виставку «Від Герїв Крут до Героїв Небесної Сотні», а працівниками Центру культури і дозвілля підготовлено онлайн-захід «Час плине, а пам’ять залишається».

Саме у період з 18 по 20 лютого 2014 року в Києві загинула найбільша кількість учасників протестів на Майдані під час Революції Гідності. Тож пам’ятаймо про те, що гідність і свобода – цінності, за які українці боролися протягом усіх віків і готові відстоювати тепер, цінності, які відстоювали учасники Майдану та за які віддали життя Герої Небесної Сотні.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь