Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Зустріч щодо підтримки молочного виробництва на території громади

Дата: 19.02.2021 10:55
Кількість переглядів: 506

Цього тижня ми познайомились ближче з Програмою USAID з аграрного і сільського розвитку - АГРО, яка діє в Україні з метою прискорення економічного розвитку сільських громад, що потребують найбільшої підтримки, шляхом покращення управління в сільськогосподарському секторі.

Учасниками зустрічі з експертами USAID АГРО стали жителі сіл Білоусівка, Гільці, Мокіївка, Ковалі, Піски Удайські, Сухоносівка, Харсіки та центру громади, які утримують від трьох до восьми корів і, за умови матеріально-фінансової підтримки їх діяльності, готові розвиватись, змінювати форми організації чи розглядати варіанти внутрішньої переробки продукції.

Учасники зустрічі безпосередньо "з перших вуст" отримали інформацію про умови співпраці з USAID АГРО. Он-лайн формат дозволив нам не лише заслухати експертів Програми, а і поставити запитання та озвучити потреби, які турбують власників корів. Участь у он-лайн зустрічі взяли представники Заводської, Лохвицької, Сенчанської та Сергіївської громад Миргородського району.

PS. щодо доступності земельних ділянок для випасання худоби та сінокосів на території нашої громади: вже зформовано та узаконено такі ділянки на території Мелехівського старостату - 41 га, Кизлівського - 10 га, Постав-Муківського - 145 га, Мокіївського - 147 га... Підготовлено проекти рішень до наступної сесії щодо відведення земельних ділянок для цієї цілі на території Луговиківського, Харсіцького, Гільцівського та Вороньківського старостатів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь