Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Перевірки щодо недопущення розповсюдження коронавірусної хвороби тривають

Дата: 19.02.2021 09:00
Кількість переглядів: 369

За інформацією Чорнухинського управління Головного  управління Держпродспоживслужби в Полтавській області

З метою недопущення поширення коронавірусної хвороби та дотримання карантинних обмежень фахівцями Чорнухинського управління Головного управління  Держпродспоживслужби в Полтавській області  за період з 10.02.2021р. по 18.02.2021р. було проведено:

- 11 комісійних перевірок з представниками поліції закладів торгівлі щодо дотримання суб’єктами господарювання дотримання  вимог  Постанов Кабінету Міністрів України. На перевірених об’єктах порушень не  виявлено,  всі заклади працюють з дотриманням карантинних вимог. Допуск до роботи працівників закладу здійснюється після проведення термометрії за умови використання засобів індивідуального захисту. Персонал забезпечений засобами індивідуального захисту. Централізований збір використаних ЗІЗ, серветок організований. Попереджувальні інформаційні матеріали наявні. Заклади забезпечені безконтактними термометрами, дезінфекційними в т.ч. антисептичними засобами для обробки рук, миючими засобами, засобами особистої гігієни;

-  5 позапланових заходів державного нагляду закладів дошкільної освіти та закладів загальної середньої освіти з метою дотримання постанов  Головного державного санітарного лікаря України щодо недопущення розповсюдження  коронавірусної хвороби (COVID-19). Під час позапланових перевірок виявлено незначні порушення. За наслідками  перевірок фахівці служби склали та вручили 3 приписи керівникам закладів;

- 1 планову перевірку  відповідно до річного плану здійснення заходів державного нагляду (контролю) Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на 2021 рік .

Під час здійснення перевірок у закладах проводиться роз’яснювальна робота з працівниками закладів загальної середньої освіти стосовно вимог санітарного регламенту,  який почав діяти з 1 січня 2021року .

Протягом обстежень проводилась активна  роз’яснювальна робота щодо  запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби СOVID-19 та необхідності дотримання протиепідемічних заходів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь