Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

УВАГА!!! Декларування доходів за 2020 рік

Дата: 16.02.2021 15:42
Кількість переглядів: 441

Фото без опису

Увага! Поданнядекларації особами, уповноваженими на виконання функційдержавиабомісцевогосамоврядування, за 2020 рік

 

Виконавчийкомітет Чорнухинської селищної ради нагадує:

З 1 січня 2021 року розпочавсяетапподаннядекларації особи, уповноваженої на виконання функційдержавиабомісцевогосамоврядування, за 2020 рік.

Щорічнадекларація за 2020 рікподається у період з 00 годин 00 хвилин 01 січня 2021 до 00 годин 00 хвилин 01 квітня 2021.Такадеклараціяохоплюєзвітнийрік (період з 01 січня 2020 року до 31 грудня 2020 року включно) та міститьінформацію станом на 31 грудня 2020 року.

Посадові особи місцевогосамоврядування, депутати Чорнухинської селищної ради, посадові особи юридичнихосібпублічного права (комунальнихпідприємств, закладів) зобов’язаніподавати декларацію особи, уповноваженої на виконання функційдержавиабомісцевогосамоврядування, у порядку та терміни, визначені ст. ст. 3, 45 Закону України «Про запобіганнякорупції».

 

Що необхіднозробити декларанту?

  1. Перевірити адресу електронноїпоштовоїскриньки, яка вказана у персональному кабінетіЄдиного державного реєструдеклараційосіб, уповноважених на виконання функційдержавиабомісцевогосамоврядування (далі – Реєстр).
  2. Перевірититерміндії та працездатність Вашого електронного цифрового підпису для роботи з Реєстром. Якщотерміндіїсертифікатуелектронного цифрового підписусплинув і скористатись ним неможливо, необхіднозвернутись до акредитованого центру сертифікаціїключів та отриматиновийелектроннийцифровийпідпис.
  3. Ознайомитися з роз’ясненнями щодо заповненнядекларацій у базізнань НАЗК на веб-сайті НАЗКnazk.gov.ua

Упродовж семи днівпісляподаннядеклараціїсуб’єктдекларування має право подати виправленудекларацію, але не більшетрьохразів.

За несвоєчаснеподанняабонеподаннядеклараціїпередбаченаадміністративна та кримінальнавідповідальність.

Звертаємоувагу на те, що в останнідніберезня 2021 року у зв’язку з великим навантаженням на систему, можутьвиникатитехнічнізбої у роботі веб-сайту Національного агентства.

Виходячи з вищенаведеного просимо не затягувати з поданнямелектроннихдекларацій!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь