Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

ЗВЕРНЕННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ДО ДНЯ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ АВАРІЇ НА ЧОРНОБИЛЬСЬКІЙ АЕС

Дата: 14.12.2020 10:15
Кількість переглядів: 525

Фото без опису

14 грудня, саме у день закінчення будівництва саркофагу над зруйнованим четвертим енергоблоком ЧАЕС, ми вшановуємо учасників ліквідації наслідків аварії.

Надання державного статусу Дню ліквідатора ще раз нагадує суспільству про проблеми ліквідаторів-чорнобильців, людей що віддали свої життя та здоров’я заради спасіння нашої землі від страшної техногенної аварії, наслідки якої не дають і не даватимуть спокою людству ще багато років.

Ми глибо вдячні усім ліквідаторам аварії на ЧАЕС, найбільшої техногенної катастрофи ХХ століття, які не шкодуючи свого здоров’я і життя, виявили героїзм, самовідданість та мужність в тих екстремальних обставинах і працювали в 30-кілометровій зоні радіаційного лиха аби якомога швидше ліквідувати наслідки Чорнобильської трагедії, обмежити біду, тим, хто зупинив розбурхану стихію некерованої ядерної реакції і зробив вагомий внесок у справу подолання наслідків Чорнобильської катастрофи.

Щиросердно дякуємо чорнобильцям за їхній подвиг, велика вам подяка та шана за відвагу, патріотизм і мужність, за врятоване людство у квітні 1986-го.

Щиро бажаємо всім Вам та Вашим рідним і близьким міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя, миру, добра й злагоди. Хай завжди поруч з Вами буде людська подяка за Ваші добрі справи!

 

З повагою

Селищний голова                                                                Олександр ВАСИЛЕНКО

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь