Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Зустрічайте черговий випуск юридично-просвітницької газети «Правовий вісник»

Дата: 01.12.2020 16:40
Кількість переглядів: 391

За інформацією Відділу "Чорнухинське бюро правової допомоги" Лубенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги

Продовжується випуск щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник». У черговому випуску видання читайте найбільш актуальні та цікаві події з життя системи БПД області та роз’яснення норм чинного законодавства.

Пандемія коронавірусної інфекції внесла значні зміни в життя пересічних громадян. Про те, які законодавчі новації та карантинні обмеження пов’язані з пандемією введені в Україні у листопаді читайте у черговому випуску газети.

01 листопада в Україні відзначається День працівника соціальної сфери. Про те, як працюють соціальні працівники у Щербанівській ОТГ у рубриці «Актуальна тема» інформує директорка Центру надання соціальних послуг Щербанівської сільської ради Тамара Білоброва.

Про посаду старости, їх повноваження, особливості роботи та порядок їх обрання читайте у черговому номері видання.

Листопад виявився багатим на визначні дати. Так, 20 листопада відзначався Всесвітній день дитини. Про те, які права мають діти та як їх можна реалізувати читайте у інформації від наших партнерів представників Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Департаменту культури, молоді та спорту Полтавської міської ради.

З 25-го листопада, в Україні стартує акція «16 днів проти насильства», яка з 1991 року офіційно підтримується міжнародною спільнотою. Метою цієї кампанії є привернення уваги громадськості до проблем гендерно зумовленого насильства.

Про те, де особам, постраждалим від домашнього насильства шукати допомоги та досвід роботи притулку для жінок, які постраждали від домашнього насильства у Полтаві читайте у рубриці «Інтерв’ю з експертом» за участю директорки притулку Олени Чикурової.

Чому важливо державним службовцям дотримуватися правил етичної поведінки читайте у матеріалі фахівців Північно-східного офісу Держаудитслужби.

Знайомимо читачів з роботою наших партнерів. Як діє сектор з ювенальної пробації, його основні повноваження читайте у черговому випуску видання.

У рубриці «Людина права» знайомимо читачів із фахівчинею Миргородського бюро правової допомоги Наталією Пищимухою.

Про успішні історії захисту прав клієнтів, коментарі юристів читайте у постійній рубриці газети «Приклади успішного захисту».

Серед постійних рубрик видання: сторінка адвокат консультує та фахівці системи БПД консультують.

Також можна ознайомитися із зразками документів, переглянути медіагалерею з найцікавішими відеоконсультаціями за участю фахівців системи БПД.

Щоб бути у курсі найцікавіших подій, цікавих заходів та новин у чинному законодавстві підписуйтеся на сторінки системи БПД у соціальних мережах.

З випуском щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник» можна ознайомитися за посиланням:

https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vQlAbgO6csgA48SDouLs_n_ItzMyOvYkk9pyBFBahknINwMkqteWTowWIJS8K0ZpUirfxafdPGxxX5d/pub?start=false&loop=false&delayms=3000

Приємного читання!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь