Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Відзначили День захисника України

Дата: 13.10.2020 16:00
Кількість переглядів: 361

13 жовтня 2020 року у Чорнухинській громаді пройшли урочистості з нагоди Дня захисника України та Дня українського козацтва. Урочистою ходою до пам’ятного знаку «Курган козацької слави» пройшли керівники громади та району, разом з військовослужбовцями, учасниками АТО та громадськістю селища де поклали до його підніжжя живі квіти.

З вітальним словом до присутніх звернулися заступник селищного голови Микола Турчин, голова райдержадміністрації Юрій Самойлік, голова районної ради Надія Кривчун, заступник військового комісара Дмитро Коваленко. Вони подякували учасникам антитерористичної операції та операції Об’єднаних сил, учасникам бойових дій за мужність і відвагу та вручили їм грамоти виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради, спільні грамоти райдержадміністрації та райради.

Змістовну концертну програму подарували присутнім працівники та учасники художньої самодіяльності КЗ «Центр культури і дозвілля».

Хвилиною мовчання цього дня вшанували усіх, хто загинув захищаючи рідну землю від ворога.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь