Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Орієнтуємо на службу в ЗСУ

Дата: 25.09.2020 15:33
Кількість переглядів: 380

За інформацією Чорнухинської районної філії Полтавського обласного центру зайнятості

24 вересня 2020 року в приміщенні Чорнухинської районної філії Полтавського обласного центру зайнятості відбувся інформаційний вебінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України за контрактом.

Мета заходу: надання адресної інформації безробітним громадянам, які перебувають на обліку в Чорнухинській районній філії, ознайомлення з переліком вакантних посад, які укомплектовуватимуться військовослужбовцями за контрактом у Збройних Силах України.

Молодший сержант 81 аеромобільної бригади 5 батальйонної тактичної групи БТГр десантно-штурмових військ ЗСУ Лялін Андрій Володимирович ознайомив учасників вебінару з умовами проходження військової служби за контрактом, основними вимогами до кандидатів на посади, питання грошового забезпечення військовослужбовця, яка залежить від займаної посади, військового звання, кваліфікації, терміну та умов проходження військової служби.

Більше корисної інформації з питань зайнятості можна знайти за посиланнями https://pol.dcz.gov.ua/ та https://www.facebook.com/391377231070263/.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь