Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Відбулося 23 засідання виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради

Дата: 22.09.2020 14:21
Кількість переглядів: 560

22 вересня 2020 року відбулося двадцять третє засідання виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради. На засіданні були присутні члени виконкому, начальники відділів, структурних підрозділів виконавчого комітету селищної ради. Вів засідання голова виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради Олександр Василенко.

Начальник відділу організаційної та кадрової роботи, член виконкому селищної ради Оксана Соляник виступила із питанням «Про відведення місць для розміщення матеріалів передвиборної агітації та агітаційних наметів на чергових місцевих виборах 25 жовтня 2020 року на території Чорнухинської селищної ради». Це питання попередньо узгоджувалося із в.о. старост. Вирішено матеріали передвиборної агітації та агітаційні намети на чергових місцевих виборах 25 жовтня 2020 року розміщувати у спеціально відведених для цього місцях.

Оксана Соляник ознайомила присутніх із питанням «Про початок опалювального сезону 2020-2021 років». Пропонується розпочати опалювальний сезон 2020-2021 років у Чорнухинській селищній об’єднаній територіальній громаді з моменту пониження середньодобової температури зовнішнього повітря до восьми градусів тепла протягом трьох діб, але не пізніше 15 жовтня 2020 року. Також виступаюча ознайомила присутніх із планом виконавчого комітету на четвертий квартал 2020 року.

Про напрямки використання коштів цільового фонду спеціального фонду Чорнухинської селищної об’єднаної територіальної громади у 2020 році присутніх ознайомила начальник фінансового відділу, член виконкому селищної ради Валентина Лукашенко.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту, член виконкому селищної ради Ірина Семегал виступила із питаннями:

- Про затвердження контингентів та мережі закладів загальної середньої освіти Чорнухинської селищної ради на 2020-2021 навчальний рік;

- Про затвердження мережі та контингент вихованців закладів дошкільної освіти Чорнухинської селищної ради на 2020-2021 навчальний рік;

- Про організацію харчування у закладах загальної середньої освіти Чорнухинської селищної ради;

- Про організацію харчування у закладах дошкільної освіти Чорнухинської селищної ради.

Про підсумки роботи КЗ «Дитяча мистецька школа» Чорнухинської селищної ради протягом 2019/2020 навчального року присутнім розповів директор закладу Володимир Білан.

Члени виконкому розглянули ряд інших питань. По всіх питаннях порядку денного засідання прийняті відповідні рішення.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь