Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

УВАГА! Конкурс планів підприємницької діяльності

Дата: 14.08.2020 14:09
Кількість переглядів: 437

Відповідно до рішення 23 сесії Чорнухинської селищної ради сьомого скликання № 2466 «Про конкурс планів підприємницької діяльності на території Чорнухинської селищної ради» https://chornuhynska-gromada.gov.ua/news/1596456457/, на виконання Програми розвитку підприємництва на території Чорнухинської селищної ради на 2020 рік, прийнятої рішенням 17 сесії 7 скликання № 1497 від 20.02.2020 року https://chornuhynska-gromada.gov.ua/news/1584438264/ та з нагоди Дня підприємця в Україні оголошується конкурс планів підприємницької діяльності на території Чорнухинської селищної ради.

Метою проведення конкурсу бізнес-планів є популяризація підприємницької діяльності серед населення Чорнухинської об’єднаної територіальної громади, стимулювання створення нових робочих місць та легалізації фактичної зайнятості, підвищення податкової культури, підтримка підприємницьких ініціатив у напрямках економічної діяльності, пріоритетних для Чорнухинської громади.

У Конкурсі мають право брати участь суб’єкти малого підприємництва або громадяни, що зареєстровані та постійно проживають, планують здійснювати або вже здійснюють підприємницьку діяльність на території Чорнухинської селищної ради. Кожен заявник може подати на конкурс лише один бізнес-план, який передбачає започаткування підприємницької діяльності або розширення вже існуючих видів діяльності у сферах, пріоритетних для розвитку громади, створення нових робочих місць.

Переможці конкурсу бізнес-планів можуть отримати поворотну фінансову безвідсоткову допомогу з місцевого бюджету на реалізацію планів підприємницької діяльності. Максимальний розмір поворотної фінансової безвідсоткової допомоги становить 50 000 (п’ятдесят тисяч) грн. на один бізнес-план.

Прийом документів на конкурс проводиться відділом економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради до 31 серпня включно.

Детальну інформацію щодо конкурсу можна отримати у відділі економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради, звернувшись за телефоном (05340) 5-22-51 або адресою смт Чорнухи, вул. Центральна, буд. 39 (відділ економічного розвитку та інвестицій).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь