Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Засідання робочої групи з питань організації діяльності ЦНАП

Дата: 29.07.2020 16:00
Кількість переглядів: 545

 

 

Фото без опису

Фото без опису

Наша громада перебуває в процесі створення умов якісного адміністративного обслуговування населення, суб’єктів підприємницької діяльності, господарювання та інших споживачів адміністративних послуг. За  підтримки проекту міжнародної технічної допомоги «U-LEAD з Європою» триває робота над створенням Центру надання адміністративних послуг.

Рішенням двадцятої сесії селищної ради сьомого скликання від 28.05.2020  № 2175 затверджено Концепцію розвитку системи надання адміністративних послуг. Рішенням двадцять першої сесії селищної ради сьомого скликання від 25.06.2020 № 2347 створено структурний підрозділ виконавчого комітету селищної ради - Центр надання адміністративних послуг, затверджено його структуру, графіки роботи та Положення.

  14 липня відбулось засідання робочої групи з питань організації діяльності ЦНАП. В засіданні робочої групи взяв участь регіональний спеціаліст Програми «U-LEAD з Європою» Віталій Філенко, який перебував на території громади з робочим візитом.

В ході засідання учасники робочої групи ознайомились з поточним станом фінансування та реалізації проектів з підготовки приміщення ЦНАП до постачання меблів,  обладнання та програмного забезпечення з боку Програми «U-LEAD з Європою», обговорили питання кадрового забезпечення ЦНАП, проведення навчальних та організаційних заходів.   

Віталій Філенко наголосив на необхідності чіткого дотримання графіку технічної підготовки приміщення ЦНАП, формування його якісного кадрового складу та оперативної розробки максимального переліку адміністративних послуг, орієнтованого на потреби та запити населення громади, суб’єктів підприємництва, господарювання та інших споживачів.

Учасники засідання погодили текст проекту Меморандуму між Чорнухинською селищною радою та Чорнухинською районною державною адміністрацією про створення спільного ЦНАП на території Чорнухинської об’єднаної територіальної громади, яким обумовлено загальні положення,  принципи діяльності та механізм організації роботи ЦНАП, а також обов’язки сторін Меморандуму щодо налагодження ефективного та якісного надання адміністративних послуг.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь