Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

В ногу з часом разом з освітнім порталом COURSERA

Дата: 27.07.2020 14:50
Кількість переглядів: 338

За інформацією Чорнухинської районної філії Полтавського обласного центру зайнятості

21.07.2020 року фахівцем Чорнухинської районної філії Полтавського обласного центру зайнятості Наталією Перелет проведено інформаційний вебінар, під час якого відбулася презентація центрів професійно-технічної освіти державної служби зайнятості та онлайн-навчання на безкоштовних онлайн-платформах.

У період карантину не варто марно гаяти дорогоцінний час, краще його використати на самоосвіту бо розвиток професійних умінь. Практично кожен, хто має намір поповнити багаж знань, може пройти навчання на освітній платформі Coursera.

Coursera - це освітня міжнародна платформа, яка пропонує онлайн-курси, відомі як MOOC - Масивні OpenOnlineCourses або відкриті курси онлайн від найкращих університетів світу.

Під час карантину Coursera виступила з ініціативою щодо надання безробітним безкоштовного доступу до своїх навчальних програм.Україна стала однією з перших 5 країн, що має таку можливість.

«Онлайн-освіта в усьому світі набирає обертів. Сьогодні є безліч можливостей опанувати будь-яку навичку чи професію не виходячи з дому. Тому якщо Ви шукаєте курс для поновлення своїх знань або розширення професійних компетенцій, відвідайте веб-сайт Coursera і знайдіть найкращий варіант для себе» – підвела підсумок Н.Перелет.

Більше корисної інформації з питань зайнятості можна знайти за посиланнями https://pol.dcz.gov.ua/ та https://www.facebook.com/391377231070263/.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь