Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Відбулася 22 сесія 7 скликання Чорнухинської селищної ради

Дата: 15.07.2020 08:14
Кількість переглядів: 363

09 липня 2020  року за головування Олександра Василенка відбулася 22 сесія 7 скликання Чорнухинської селищної ради. Сесію скликано згідно розпорядження селищного голови від  02.07.2020 № 01-10/53.

Усі питання порядку денного сесії попередньо розглядалися на спільному засіданні постійних комісій селищної ради.  

Начальник фінансового відділу виконкому селищної ради Лукашенко Валентина повідомила, що керуючись ст. 26  Закону України „ Про місцеве самоврядування в Україні” та ст.14, 23, 72  Бюджетного кодексу України, у зв’язку з проведенням робіт по утепленню Чорнухинського ліцею імені Г.С. Сковороди необхідно прийняти рішення «Про внесення    змін     до  бюджету Чорнухинської селищної об’єднаної територіальної громади на 2020 рік».

Начальник відділу організаційної та кадрової роботи виконкому селищної ради Соляник Оксана поінформувала присутніх, що відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 11 Закону України «Про публічні закупівлі», з метою встановлення правових та економічних засад, здійснення закупівель товарів, послуг та робіт для забезпечення потреб територіальної громади, забезпечення ефективного та прозорого здійснення закупівель, створення конкурентного середовища у сфері публічних закупівель, запобігання проявам корупції у цій сфері, розвиток добросовісної конкуренції, необхідно прийняти рішення «Про затвердження Положення про уповноважену особу виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради».

Начальник відділу бухгалтерського обліку та фінансової звітності – головний бухгалтер виконкому селищної ради Кушвид Лариса виступила з питаннями «Про реєстрацію права власності на нерухоме майно» (нежитлова будівля загальною площею – 606,7 кв. м. в с. Пізники, вул. Тупікова, 25 Чорнухинського району Полтавської області) та про «Про передачу майна з комунальної власності Чорнухинської селищної об’єднаної територіальної громади у господарське відання  КП «Чорнухи благоустрій».

Предметом уважного й детального депутатського аналізу стали всі проекти рішень. На пленарному засіданні 22 сесії 7 скликання розглянуті всі питання та прийнято відповідні рішення.

Фото без опису

    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь