Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Відбулося 20 засідання виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради

Дата: 19.06.2020 14:17
Кількість переглядів: 459

19 червня 2020 року відбулося двадцяте засідання виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради. На засіданні були присутні члени виконкому, начальники відділів, структурних підрозділів виконавчого комітету селищної ради. Вів засідання голова виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради Олександр Василенко.

З питанням «Про затвердження висновку органу опіки і піклування про доцільність призначення опікуна» присутніх ознайомила начальник відділу соціального захисту та охорони здоров’я виконкому селищної ради Лена Лобко. Вона повідомила, що відповідно ст. 55, 63 Цивільного кодексу України, опіка та піклування встановлюється з метою забезпечення особистих немайнових прав та інтересів малолітніх, неповнолітніх осіб, а також повнолітніх осіб, які за станом здоров’я не можуть самостійно здійснювати свої права та обов’язки. Опікун або піклувальник призначаються переважно з осіб, які перебувають у сімейних, родинних відносинах з підопічним, з урахуванням особистих стосунків між ними, можливості особи виконувати обов’язки опікуна чи піклувальників. Також Лена Лобко ознайомила членів виконкому із проектом рішення «Про надання одноразової матеріальної допомоги». Керуючись рішенням комісії з питань надання одноразової грошової матеріальної допомоги за рахунок коштів бюджету Чорнухинської об’єднаної територіальної громади від 18.06.2020, виконком селищної ради вирішив надати матеріальну допомогу на лікування жителям громади; учасникам бойових дій, учасникам ліквідації аварії на ЧАЕС; жителям ОТГ, які уклали контракт на проходження військової служби в Збройних Силах України; на поховання; на ліквідацію наслідків стихійного лиха (удару блискавки, повені, урагану, пожежі) на суму понад 50 тис. грн. Такі рішення приймаються на кожному засіданні виконавчого комітету.

З питанням «Про затвердження плану заходів Чорнухинської селищної ради щодо забезпечення виконання вимог Закону України «Про запобігання корупції на 2020 рік»» присутніх ознайомила головний спеціаліст з юридичних питань виконкому селищної ради Ольга Шибанова.

Також члени виконкому розглянули питання «Про затвердження інформаційної картки адміністративної послуги та технологічних карток адміністративних послуг: реєстрація/зняття з реєстрації місця проживання/перебування», «Про план роботи виконкому Чорнухинської селищної ради на ІІІ квартал 2020 року» та ін.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь