Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Щодо відзнаки «Родина року - 2020»

Дата: 15.05.2020 10:00
Кількість переглядів: 609

Шановні жителі громади!

Сьогодні уся країна відзначає день сім'ї - день наших з Вами родин. Адже саме сім'я є тією цеглинкою з якої складається добробут та спокій у нашій державі. Дозвольте побажати Вам та всім Вашим рідним міцного здоров'я, щастя та непохитної твердості родинних стосунків.

Родина – одна з найбільших цінностей, створених людством за всю історію свого існування. На сучасному етапі розвитку держави важливою є проблема збереження нації та зміцнення соціального інституту родини.

УІВЦ «Галактика» спільно зі Спілкою освітян України проводить підготовку Національного проєкту «Родинна Слава», покликаного привернути увагу до зміцнення інституту сім’ї в нашому суспільстві, основного елементу, який є оберегом людських цінностей.

У рамках проєкту готується висвітлення особистих родинних успіхів, які показують приклад міцної сім’ї, духовного і морального розвитку молодого покоління, гармонію сімейного благополуччя на сторінках Книги пошани, відзначення та вшанування українських сімей, які є прикладом для наслідування, громадською відзнакою «Родина року - 2020», почесними грамотами.

Запрошуємо родини нашої громади взяти участь в даному заході, зацікавленні родини звертатись за тел.+38-050-462-20-91.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь