Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Відбулося 19 засідання виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради

Дата: 14.05.2020 16:20
Кількість переглядів: 525

14 травня 2020 року відбулося дев’ятнадцяте засідання виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради. На засіданні були присутні члени виконкому, начальники відділів, структурних підрозділів виконавчого комітету селищної ради. Вів засідання голова виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради Олександр Василенко.

Начальник фінансового відділу виконкому селищної ради Валентина Лукашенко ознайомила присутніх із проектами рішень «Про затвердження звіту про виконання бюджету Чорнухинської селищної об’єднаної територіальної громади за І квартал 2020 року», «Про встановлення місцевих податків і зборів на 2021 рік». Вона детально ознайомила присутніх із звітом про виконання  бюджету Чорнухинської селищної об’єднаної територіальної громади за І квартал 2020 року.

З питанням «Про відновлення надання соціальних послуг у Центрі надання соціальних послуг Чорнухинської селищної ради» присутніх ознайомила начальник відділу соціального захисту та охорони здоров’я виконкому селищної ради Лена Лобко. Планується відновити надання соціальних послуг відділенням денного перебування та відділенням організації надання адресної натуральної та грошової допомоги в приміщеннях Центру надання соціальних послуг Чорнухинської селищної ради з дотриманням санітарних та протиепідемічних заходів, з 25.05.2020 року.

Члени виконкому розглянули також питання «Про надання одноразової матеріальної допомоги», «Про передачу невикористаних залишків продуктів харчування» та інші.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь