Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Проведено перший вебінар

Дата: 13.05.2020 11:04
Кількість переглядів: 375

За інформацією Чорнухинської районної філії Полтавського обласного центру зайнятості

06.05.2020 року фахівець з профорієнтації Чорнухинської районної філії Полтавського ОЦЗ Наталія Перелет провела перший інформаційний вебінар із загальних питань зайнятості. Засобами телекомунікаційного зв’язку, через використання онлайн ресурсу Zoom на захід були запрошені особи, які набули статус безробітного в період запровадження карантину.

Під час відеозустрічі учасників вебінару ознайомлено  з особливостями обслуговування клієнтів у період карантину, правами та обов’язками зареєстрованих безробітних, сучасними комплексами соціальних послуг, електронними сервісами та можливостями освітнього порталу державної служби зайнятості, станом регіонального ринку праці та найбільшою базою даних вакансій по всій Україні, яка постійно оновлюється онлайн.

Дистанційно інформувати безробітних громадян – це безпечно, сучасно і на часі.

Застосування дистанційних форм комунікацій, аби дотримуватись заходів профілактики гігієни та обмеження соціальних контактів сьогодні як ніколи актуально.

Більше корисної інформації з питань зайнятості можна знайти за посиланнями https://pol.dcz.gov.ua/ та https://www.facebook.com/391377231070263/.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь