Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Використання програмного продукту «Check»

Дата: 14.02.2020 15:49
Кількість переглядів: 765

За інформацією Управління ДМС України в Полтавській області

Державна міграційна служба України долучилася до реалізації експериментального проекту Уряду щодо спрощення процесу перевірки факту оплати адміністративних та інших послуг з використанням програмного продукту «Check».

У рамках реалізації експерименту громадяни України, які звернулися до підрозділів Міграційної служби, Центрів надання адміністративних послуг чи Центрів обслуговування громадян «Паспортний сервіс» для оформлення ID-картки або закордонного паспорта, матимуть можливість замість надання паперової копії квитанції про сплату адміністративного збору повідомляти лише її код. Перевірка факту здійснення платежу буде проводитись за допомогою програмного продукту  «Check».

Таким чином, громадяни для отримання адміністративних послуг ДМС можуть надати до підрозділу:

  • самостійно роздруковану квитанцію, сформовану у процесі онлайн-оплати послуг під час здійснення запису в електронну чергу;
  • квитанцію, сформовану у процесі оплати послуг через платіжний термінал електронної черги, розміщений у територіальному підрозділі ДМС (у разі його наявності);
  • квитанцію про оплату послуг, видану банком, який самостійно обрала особа*;
  • код квитанції про оплату послуг, яку можна перевірити за допомогою програмного продукту «Check»*.

Наразі за допомогою «Check» можна перевірити квитанції про сплату адміністративного збору, оплачені у банках «Приватбанк», «Монобанк» та «А-банк». Громадяни, які здійснюють оплату адміністративних послуг у інших банківських установах, зможуть скористатися новаціями лише після того, як такі банки буде підключено до програмного продукту «Check».

*Довідково:  Платіжні реквізити для оплати адміністративних послуг можна сформувати онлайн за допомогою сервісу «Платіжні реквізити» або дізнатися у відповідному територіальному підрозділі ДМС.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь