Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Безкоштовні соціальні послуги

Дата: 05.02.2020 15:21
Кількість переглядів: 1749

Чорнухинська громада працює над питанням поліпшення якості життя громадян похилого віку та інвалідів.

Тож п’ятнадцятою сесією сьомого скликання Чорнухинської селищної ради від 24.12.2019 було прийняте рішення «Про надання соціальних послуг за рахунок бюджетних коштів Центром надання соціальних послуг Чорнухинської селищної ради» згідно якого соціальні послуги особам, які перебувають у складних життєвих обставинах (пенсіонери, особи з інвалідністю та інші) надаються безкоштовно.

Також 31 січня 2020 року працівниками Центру надання соціальних послуг Чорнухинської селищної ради Талан Любов’ю та Приймак Вікторією було здійснено виїзд в село Постав-Мука до місцевого жителя Антоненка П.М., щоб запропонувати надання соціальних послуг. У роботі виїзної бригади взяли участь в.о. старости сіл Постав-Мука, Сухоносівка, Лісова Слобідка, Пацали Можчіль Людмила, начальник відділу соціального захисту та охорони здоров’я виконкому селищної ради Лобко Лена та соціальні робітники Сироватка Світлана та Ужака Надія.

За наданням послуг соціальної допомоги вдома, денного перебування, надання адресної натуральної допомоги (швачка, перукар, пункт прокату технічних засобів реабілітації) за довідками просимо звертатися в Центр надання соціальних послуг Чорнухинської селищної ради або за телефоном (05340)5-13-37.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь