Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Відбулася 16 сесія 7 скликання селищної ради

Дата: 29.01.2020 10:30
Кількість переглядів: 1039

28 січня 2020 року відбулася шістнадцята сесія Чорнухинської селищної ради. Сесія скликана згідно розпорядження селищного голови від 17.01.2020 № 01-10/7.

Вів пленарне засідання 16 сесії 7 скликання селищний голова Олександр Василенко.

У роботі пленарного засідання взяли участь заступник селищного голови Микола Турчин, в.о.старост, начальники відділів, структурних підрозділів виконкому селищної ради, спеціалісти І категорії відділу комунальної власності та земельних відносин виконавчого комітету селищної ради, громадські активісти.

У ході цієї сесії депутати розглянули питання:

- Про роботу закладів освіти Чорнухинської селищної ради у 2019 році.

- Про затвердження Договору про побратимство між Чорнухинською селищною радою, Погребищенською районною радою Вінницької області та громадською організацією Рух «Український діалог» за зміцнення національної єдності.

- Про Програму створення та використання місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації надзвичайних ситуацій на території Чорнухинської селищної ради на 2020 рік.

- Про затвердження Програми фінансової підтримки закладів охорони здоров’я Чорнухинського району на 2020-2021 роки.

- Про затвердження Програми компенсації пільгових перевезень окремих категорій громадян автомобільним транспортом та інших, передбачених законодавством пільг на 2020-2022 роки та інші.

Усі питання порядку денного сесії попередньо розглядалися на спільному засіданні постійних комісій селищної ради та засіданні комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування територій, будівництва, архітектури, охорони пам’яток історичного середовища та благоустрою.

Депутатами обговорено та затверджено ряд майнових питань. У ході цієї сесії також прийнято низку рішень, які стосуються затвердження технічної документації із землеустрою, надання дозволу на розробку проектів землеустрою тощо.

Загалом, незважаючи на досить великий перелік питань порядку денного (понад 300), засідання шістнадцятої сесії сьомого скликання селищної ради пройшло злагоджено та організовано, адже прийняті рішення спрямовані на забезпечення соціально-економічної стабільності в громаді.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь