Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Відбулося спільне засідання постійних комісій селищної ради

Дата: 24.01.2020 15:53
Кількість переглядів: 878

24 січня 2020 року відбулося спільне засідання постійних комісій Чорнухинської селищної ради. На засіданні були присутні селищний голова Олександр Василенко, заступник селищного голови Микола Турчин, депутати селищної ради, члени виконкому, начальники відділів, структурних підрозділів виконавчого комітету селищної ради. Вів засідання голова постійної комісії селищної ради з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва Олександр Соляник.

Депутати ознайомилися з основними заходами Програми фінансової підтримки закладів охорони здоров’я Чорнухинського району на 2020-2021 роки, з якою присутніх ознайомили представники галузі охорони здоров’я, та вирішили винести цю програму на розгляд сесії Чорнухинської селищної ради.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту виконкому селищної ради Ірина Семегал прозвітувала про роботу закладів освіти за 2019 рік. В обговоренні цього питання взяли участь депутати селищної ради Олександр Соляник, Світлана Стасовська.

Заступник селищного голови Микола Турчин виступив із інформаціями з питань «Про Програму створення та використання місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації надзвичайних ситуацій на території Чорнухинської селищної ради на 2020 рік», «Про встановлення розміру кошторисної заробітної плати на 2020 рік при визначенні вартості будівництва об’єктів за рахунок коштів бюджету Чорнухинської селищної ради, підприємств, установ, організацій, що належать до комунальної власності Чорнухинської селищної ради», «Про номенклатуру та обсяги місцевого матеріального резерву об’єднаної територіальної громади на 2020 рік».

Начальник відділу бухгалтерського обліку та фінансової звітності –головний бухгалтер виконкому селищної ради Лариса Кушвид виступила з питаннями «Про Програму сприяння діяльності Чорнухинського відділу Лубенської місцевої прокуратури на 2020 рік», «Про Програму підтримки забезпечення обслуговування бюджетів та оперативного управління бюджетними коштами управління державної казначейської служби України у Чорнухинському районі Полтавської області на 2020 рік» та іншими.

Начальник відділу соціального захисту та охорони здоров’я виконкому селищної ради Лена Лобко ознайомила присутніх із проектами рішень «Про затвердження Програми компенсації пільгових перевезень окремих категорій громадян автомобільним транспортом та інших, передбачених законодавством пільг на 2020-2022 роки», «Про затвердження Положення про відділ соціального захисту та охорони здоров’я виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради» та іншими.

З проектами рішень, що стосуються внесення змін до складу виконкому та тендерного комітету селищної ради виступила начальник відділу організаційної та кадрової роботи виконкому селищної ради Оксана Соляник.

Обранці рекомендували ці та інші проекти рішень винести на розгляд сесії Чорнухинської селищної ради.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь