Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Відбулося спільне засідання постійних комісій селищної ради

Дата: 21.12.2019 10:12
Кількість переглядів: 1151

20 грудня 2019 року відбулося спільне засідання постійних комісій Чорнухинської селищної ради. На засіданні були присутні селищний голова Олександр Василенко, заступник селищного голови Микола Турчин, 12 депутатів селищної ради, члени виконкому, начальники відділів, структурних підрозділів виконавчого комітету селищної ради. Вів засідання голова постійної комісії селищної ради з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва Олександр Соляник.

Начальник відділу фінансів виконкому селищної ради Валентина Лукашенко ознайомила присутніх із проектами рішення про бюджет Чорнухинської селищної об’єднаної територіальної громади на 2020 рік, про внесення змін до бюджету Чорнухинської селищної об’єднаної територіальної громади на 2019 рік. В обговоренні цих питань взяли участь депутати Ганна Расько, Ганна Денисенко, Ігор Попович, Світлана Стасовська, Григорій Захарченко, голова Чорнухинського райкому профспілки працівників освіти і науки України Лариса Ярмоленко.

З питанням про проект рішення «Про план соціально-економічного розвитку Чорнухинської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік» виступила начальник відділу економічного розвитку та інвестицій виконкому селищної ради Олена Пенцко, яка детально проаналізувала заходи до плану соціально-економічного розвитку, що планується реалізувати у 2020 році.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту виконкому селищної ради Ірина Семегал розповіла присутнім «Про Програму організації харчування дітей пільгових категорій у закладах загальної середньої та дошкільної освіти на 2020 рік», «Про Програму з реалізації молодіжної політики, підтримки сім’ї, забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків на 2020 рік», «Про Цільову програму національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2020 рік», «Про Програму оздоровлення та відпочинку дітей Чорнухинської селищної об’єднаної територіальної громади на 2020 рік», «Про Програму розвитку фізичної культури і спорту на території Чорнухинської селищної об’єднаної територіальної громади на 2019-2021 роки в новій редакції».

Начальник відділу бухгалтерського обліку та фінансової звітності –головний бухгалтер виконкому селищної ради Лариса Кушвид виступила з питаннями «Про Програму зайнятості населення Чорнухинської селищної об’єднаної територіальної громади на 2020 рік», «Про Програму інформатизації Чорнухинської селищної об’єднаної територіальної громади на 2020 рік», «Про Програму відзначення пам’ятних дат, ювілеїв та інших заходів Чорнухинської селищної об’єднаної територіальної громади на 2020 рік», «Про Програму благоустрою населених пунктів Чорнухинської селищної об’єднаної територіальної громади на 2020 рік». Також Лариса Кушвид ознайомила присутніх із проектами рішень, що стосуються надання дозволу селищному голові протягом 2020 року заключати договори на попередню оплату, затвердження штатного розпису Центру надання соціальних послуг, затвердження структури виконавчих органів ради, внесення змін до Положення про надбавки та премії.

Депутати ознайомилися з проектами рішень «Про план роботи Чорнухинської селищної ради на 2020 рік», «Про затвердження Угоди про співпрацю між Чорнухинською селищною радою та Управлінням соціального захисту населення Чорнухинської районної державної адміністрації», які представила до розгляду начальник відділу організаційної та кадрової роботи виконкому селищної ради Оксана Соляник.

Обранці рекомендували ці та інші проекти рішень винести на розгляд сесії Чорнухинської селищної ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь