Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Відзначили 297-му річницю від дня народження земляка Г.С.Сковороди

Дата: 03.12.2019 16:31
Кількість переглядів: 977

03 грудня 2019 року Чорнухинська громада відсвяткувала 297-му річницю від дня народження видатного філософа та просвітителя Григорія Сковороди в рамках обласного літературно-мистецького свята «Благословенні ви, сліди мандрівника Сковороди». Традиційно  святкові заходи розпочалися покладанням квітів до погруддя великому землякові на території Чорнухинського літературно-меморіального музею Г.С.Сковороди.

Продовжили урочистості в приміщенні КЗ «Центр культури і дозвілля» Чорнухинської селищної ради, де до присутніх з вітальним словом звернулися селищний голова Олександр Василенко, голова райради Надія Кривчун, голова райдержадміністрації Олег Ковган. Вони закликали земляків берегти творчу спадщину Григорія Сковороди, прислухатися до його філософських і життєвих заповідей та вручили чотирьом преміантам щорічної районної премії ім. Г.С.Сковороди дипломи та подарунки.

Традиційно на святі підбили підсумки районного конкурсу знавців творчої спадщини Григорія Сковороди «Іду за Сковородою». Грамоти та подарункові набори 18-ти переможцям і призерам у 5 номінаціях вручила головний спеціаліст відділу освіти, молоді і спорту виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради Наталія Голіченко.

Продовжили святкування чудовою концертною програмою.

Під час проведення  заходів у фойє КЗ «Центр культури і дозвілля» діяла виставка робіт учасників районного конкурсу знавців творчої спадщини Григорія Сковороди «Іду за Сковородою».

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь