Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Проведено профорієнтаційний масовий захід «День кар’єри»

Дата: 29.11.2019 15:10
Кількість переглядів: 469

За інформацією Чорнухинської районної філії Полтавського обласного центру зайнятості

Вибір професії – це важливий і дуже відповідальний крок для кожної людини. Адже недаремно говориться, що робота, яка подобається, перестає бути важкою роботою. І завданням дорослих є допомога дітям у виборі професії.

26 листопада 2019 року в приміщенні Чорнухинського ліцею ім. Г.С.Сковороди для учнів 9-11 класів фахівцями Чорнухинської районної філії Полтавського обласного центру зайнятості проведено профорієнтаційний масовий захід «День кар’єри».

На зустріч до майбутніх випускників приїхали представники Військового коледжу сержантського складу м. Полтава, Національного фармацевтичного університету м. Харкова, ПТУ № 27 м. Лохвиця, Лубенського лісотехнічного коледжу.

Учасникам заходу надали цікаву та вичерпну інформацію про професії, за якими здійснюється навчання в презентованих закладах, а також ознайомилиз умовами вступу, матеріально-технічною базою та можливостями працевлаштування після закінчення навчання. В ході презентації демонструвались відеоролики, де учні мали змогу побачити навчальні аудиторії, майстерні та виробничі приміщення, ознайомились із дозвіллям студентів.

Приємне враження на глядачів молодіжного профорієнтаційного заходу справили виступи учнів навчальних закладівта виставка технічної творчості учасників гуртка «Сувенір».

Більше корисної інформації з питань зайнятості можна знайти за посиланнями:

https://pol.dcz.gov.ua/ та https://www.facebook.com/391377231070263/

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь