Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Відбулося пленарне засідання 13 сесії 7 скликання Чорнухинської селищної ради

Дата: 20.11.2019 16:46
Кількість переглядів: 1075

15 та 20 листопада 2019 року відбулося пленарне засідання 13 сесії 7 скликання. На засіданні були присутні депутат Полтавської обласної ради Василь Стасовський, голова райдержадміністрації Олег Ковган, голова районної ради Надія Кривчун, заступники селищного голови Микола Турчин, Юрій Ярмоленко, керуючий справами (секретар) виконкому селищної ради Танчик Тетяна, начальники відділів виконавчого комітету селищної ради, керівники установ, організацій. Вів пленарне засідання селищний голова Олександр Василенко.

Попередньо всі питання порядку денного сесії були розглянуті на засіданнях постійних комісій селищної ради.

Начальник відділу фінансів виконавчого комітету селищної ради Валентина Лукашенко ознайомила присутніх із результатами виконання бюджету об’єднаної територіальної громади за 9 місяців 2019 року, з внесенням змін до бюджету на 2019 рік, напрямками використання коштів цільового фонду спеціального фонду об’єднаної територіальної громади.

Детально роз’яснила присутнім питання щодо створення Центру надання соціальних послуг Чорнухинської селищної ради керуючий справами (секретар) виконкому селищної ради Тетяна Танчик. Також вона ознайомила обранців із Положенням про порядок призначення та звільнення з посад керівників комунальних підприємств Чорнухинської селищної ради та про здійснення повноважень у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень.

Начальник відділу бухгалтерського обліку та фінансової звітності – головний бухгалтер виконкому Чорнухинської селищної ради Лариса Кушвид ознайомила депутатів із питаннями «Про внесення змін до структури виконавчих органів ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів», «Про внесення змін до програми соціального захисту Чорнухинської селищної ради на 2019-2021 роки», «Про внесення змін до Положення про порядок надання одноразової грошової матеріальної допомоги за рахунок коштів бюджету Чорнухинської об’єднаної територіальної громади». Лариса Кушвид детально ознайомила депутатів Чорнухинської селищної ради із питаннями передачі майна з одних комунальних організацій в інші.

Про внесення змін до плану соціально-економічного розвитку Чорнухинської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік повідомила начальник відділу економічного розвитку та інвестицій виконкому селищної ради Олена Пенцко.

Депутати затвердили план діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2020 календарний рік, внесли зміни до чисельності та складу виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради згідно інформації начальника відділу організаційної та кадрової роботи виконкому селищної ради Оксани Соляник.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту виконкому Чорнухинської селищної ради Ірина Семегал розповіла про затвердження передавальних актів, затвердження коштів спеціального фонду, про прийняття батьківської заборгованості за харчування дітей в закладах дошкільної та загальної середньої освіти, про передачу майна з балансу відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету на баланс КП «Чорнухи Благоустрій».

Про програму розвитку земельних відносин, раціонального використання та охорони земель на території Чорнухинської ОТГ на 2020-2021 роки поінформувала начальник відділу комунальної власності та земельних відносин виконкому Чорнухинської селищної ради Шило Наталія.

Найжвавіше депутати обговорювали земельні питання. На розгляд пленарного засідання 13 сесії 7 скликання виносилося понад 250 питань, що стосуються земельних відносин. Тому і запропоновано було 15 листопада 2019 року пленарне засідання сесії не закривати, а продовжити 20 листопада 2019 року. Обидва дні депутати Чорнухинської селищної ради працювали плідно, активно брали участь в обговоренні питань порядку денного, вносили пропозиції.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь