Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Вихованці дитячої мистецької школи розпочали культурно-освітній тур

Дата: 22.11.2019 16:13
Кількість переглядів: 946

Повноцінний розвиток особистості не можливий без духовного та культурного росту. Так 22 листопада 2019 року учні та викладачі комунального закладу «Дитяча мистецька школа» Чорнухинської селищної ради виступили з чудовою концертною програмою у сільському будинку культури Кізлівського старостату.

Під час концерту у виконанні вихованців школи прозвучало чимало високохудожніх творів на музику відомих композиторів. У залі панувала атмосфера уваги та доброзичливості, а глядачі бурхливо аплодували після кожного виступу.

Привітав юних обдарувань на святі музики в.о. старости Кізлівського старостату Анатолій Колот та надав допомогу у придбанні солодких подарунків для учасників концерту.

Тож таку потрібну справу у розвитку та популяризації музичного мистецтва у Чорнухинській громаді розпочато, а культурно-освітній тур дитячої мистецької школи продовжується. У планах – відвідати усі старостати з святковою концертною програмою.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь