Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

УВАГА! ВАКАНСІЯ

Дата: 26.11.2019 13:16
Кількість переглядів: 1266

Виконавчий комітет Чорнухинської селищної ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади: начальника відділу соціального захисту та охорони здоров’я виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради.

Вимоги до претендента: повинен знати Конституцію України, закони України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування, Закон України «Про запобігання корупції», та інші закони України з питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування; укази та розпорядження Кабінету Міністрів України, інші підзаконні нормативно-правові акти, що стосуються відповідного відділу сфери; практику застосування чинного законодавства з питань, що належать до його компетенції; основи регіонального управління, економіки та управління персоналом; інструкція з діловодства у відповідному органі місцевого самоврядування; правила внутрішнього трудового розпорядку; правила ділового етикету; правила охорони праці та протипожежної безпеки; основні програми роботи на комп’ютері.

Кваліфікаційні вимоги: вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста, володіння основним принципами роботи на комп’ютері та відповідними програмними засобами, вільне володіння державною мовою.

Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2-х років.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається за телефоном (05340) 5-14-60.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії селищної ради такі документи:

- заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органах місцевого самоврядування та проходження служби;

- заповнену особову картку (форма П-2ДС) з відповідними додатками;

- дві фотокартки розміром 4х6 см;

- копії документів про освіту;

- відомості про доходи та зобов’язання фінансового характеру щодо себе та членів своєї сім’ї за 2018 рік;

- копію паспорта громадянина України;

- копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних).

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня оголошення конкурсу з 8.00 до 16.00, крім суботи та неділі за адресою: смт. Чорнухи, вул. Центральна, 39.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь