Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Відбувся урочистий мітинг «Ніхто не забутий, ніщо не забуте!»

Дата: 18.09.2019 17:06
Кількість переглядів: 1167

«Ніхто не забутий, ніщо не забуте!» саме під таким гаслом 18 вересня 2019 року  пройшов урочистий мітинг з нагоди відкриття оновленого пам’ятного знаку на братській могилі бійців Південно-Західного фронту в с. Галяве Кізлівського старостату.

Участь у мітингу взяли та поклали квіти до братської могили заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради (комунальної та інвестиційної політики) Микола Турчин та  заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради (гуманітарної  політики) Юрій Ярмоленко. Також на мітингу виступили голова районної ради Надія Кривчун, голова райдержадміністрації Олег Ковган, депутат Полтавської обласної ради, регіональний директор ТОВ «Баришівська зернова компанія» Василь Стасовський.

Звернулася до присутніх і жителька села Галяве, ініціатор оновлення пам’ятного знаку, учасниця художньої самодіяльності Валентина Вівчаренко, яка подякувала всім, хто долучився до благородної справи – збереження пам’яті про подвиг захисників України. Окрему вдячність вона висловила депутату обласної ради Василю Стасовському за значну матеріальну допомогу у вирішенні цієї справи.

Освятив пам’ятний знак та провів поминальну панахиду за полеглих захисників України, яких вшанували хвилиною мовчання, протоієрей Миколай.

Учасники художньої самодіяльності села Галяве вшановували подвиг визволителів рідної землі у тематичних задушевних піснях та віршованих рядках.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь