Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Проект "Про затвердження Положення про порядок надання одноразової грошової матеріальної допомоги за рахунок коштів бюджету Чорнухинської об’єднаної територіальної громади"

Дата: 04.03.2019 16:44
Кількість переглядів: 780

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта 

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта - рішення Чорнухинської селищної ради «Про затвердження Положення про порядок надання одноразової грошової матеріальної допомоги за рахунок коштів бюджету Чорнухинської об’єднаної територіальної громади».

Розробник – Чорнухинської селищної ради

Проект регуляторного акта передбачає визначення умов та порядок надання одноразової грошової матеріальної допомоги для підтримки мешканців громади, які перебувають у складних життєвих обставинах та іншим громадянам.

Проект рішення Чорнухинської селищної ради «Про затвердження Положення про порядок надання одноразової грошової матеріальної допомоги за рахунок коштів бюджету Чорнухинської об’єднаної територіальної громади» та відповідний аналіз регуляторного впливу розміщено на офіційній сторінці Чорнухинської селищної ради в мережі Інтернет: https://chornuhynska-gromada.gov.ua/

Надсилання зауважень і пропозицій здійснюється відповідно до чинного законодавства у письмовій формі на поштову адресу Чорнухинської селищної ради: 37100, Полтавська область, Чорнухинський район, смт. Чорнухи, вул. Центральна, 39, або на електронну адресу chornuhiselrada1@ukr.net.

Пропозиції та зауваження будуть прийматися від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань протягом місяця (до 04.04.2019 включно).

          


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь