Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Новини Міністерства цифрової трансформації України

26 Серпня, 2022 р., 08:05
Держпослуги на Гіді для безробітних
10 Серпня, 2022 р., 15:12
Держпослуги на Гіді для переселенців, які шукають роботу
27 Липня, 2022 р., 10:00
Підбірка держпослуг, без яких керування транспортом було б неможливе. Перевезення вантажу та отримання на нього дозволу, отримання посвідчення водія або реєстрацію (перереєстрацію) транспортних засобів… На Гіді є все, хай там що ви не планували. Для авто
11 Липня, 2022 р., 15:37
Підбірка держпослуг, без яких керування транспортом було б неможливе. Перевезення вантажу та отримання на нього дозволу, отримання посвідчення водія або реєстрацію (перереєстрацію) транспортних засобів… На Гіді є все, хай там що ви не планували. Для авто
29 Червня, 2022 р., 08:00
     Понад 3 млн українців відвідали Гід з державних послуг. Цієї цифри Гід досяг менше ніж за рік. Щодня команда Мінцифри доповнює та оновлює Гід у режимі реального часу для того, щоб взаємодія держави та громадян була комфортнішою і простішою.
21 Червня, 2022 р., 13:33
Плануєте виїзд із країни або вже виїхали, але потребуєте продовжити термін дії паспорта чи внести інформацію до паспорта про дитину? Тоді ви саме та людина, для якої ми цього разу зібрали добірку послуг на Гіді. Користуйтеся, щоб подбати завчасно про всі потрібні документи та більше через них не хвилюватися. Тут усе, що пов’язано з паспортом: Паспорт громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм Продовження строку дії паспорта громадянина України для виїзду за кордон Одночасне оформлення паспорта громадянина України та закордонного паспорта Тут усе, що пов’язано з ПМЖ:
14 Червня, 2022 р., 15:15
Сплачуємо податки = рухаємо економіку = наближаємо перемогу. Зрозумілішим за цю формулу є лише держсервіс після нашої добірки на Гіді. Вона вже тут, до речі. Для оподаткування фізичних осіб: ? реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП)/раніше індивідуальний податковий номер (ІПН) 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь