Закупівля овочів/фруктів (потреба до кінця 2024 року)
Інформація щодо процедур закупівель, оголошених Відділом освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради (Замовник), вул. Центральна, 39, селище Чорнухи, Лубенський район, Полтавська область, 37100, код ЄДРПОУ: 43139284
На виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 (зі змінами)
Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду |
Вид та ідентифікатор процедури закупівлі |
Очікувана вартість предмета закупівлі |
Обґрунтування |
||
Технічних та якісних характеристик предмета закупівлі |
Очікуваної вартості предмета закупівлі |
Розміру бюджетного призначення |
|||
Морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035, 1 кг; Капуста білоголова свіжа, пізньостигла, першого товарного сорту, ДСТУ 7037, 1 кг; Банани свіжі, ґатунок другий, світло-зелені, від 14 см, діаметр плоду не більше 4 см, 1 кг; Цибуля ріпчаста свіжа, першого товарного сорту, від 4 см, ДСТУ 3234, 1 кг; Лимони свіжі, діаметр плоду не менше 4 см, першого сорту, 1 кг; Апельсини свіжі, діаметр плоду не менше 5 см, першого сорту, 1 кг; Буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 7033, 1 кг; Яблука свіжі, пізньостиглі, першого товарного сорту, діаметр плоду не менше 65 мм, ДСТУ 8133, 1 кг
код ДК 021:2015: 03220000-9 - Овочі, фрукти та горіхи
|
Запит пропозицій постачальників (в електронній системі функціонал -запит (ціни) пропозицій)
Ідентифікатор плану: UA-2024-12-09-013909-a
Ідентифікатор закупівлі: |
84 939,46 грн. (вісімдесят чотири тисячі дев’ятсот тридцять дев ять гривень 46 копійок)(з ПДВ |
Морква повинна бути свіжою, першого товарного сорту. Повинна відповідати ДСТУ 7035:2009 «Морква свіжа. Технічні умови». Капуста білоголова свіжа Має бути пізньостиглою, першого товарного сорту. Повинна відповідати ДСТУ 7037 Банани свіжі Банани мають бути світло-зеленого кольору (на момент реалізації), другого ґатунку, розмір плодів не менше 14 см, діаметр плоду не більше 4 см. Цибуля ріпчаста свіжа Має бути свіжою, першого сорту, не ранньою, найбільший поперечний діаметр від 4 см. Повинна відповідати ДСТУ 3234-95 «Цибуля ріпчаста свіжа. Технічні умови». Лимони свіжі Мають бути першого сорту, свіжими, від світло зеленого до жовтого кольору (на момент реалізації), з діаметром плоду не менше 4 см. Мають бути відсутні мерзлі та підморожені плоди. Характеристики лимонів не повинні суперечити ДСТУ ЕЭК ООН FFV-14:2007 Апельсини свіжі Мають бути від першого сорту, від світло-помаранчевого до помаранчевого кольору (на момент реалізації), діаметр плоду не менше 5 см, мають бути відсутні мерзлі та підморожені плоди, характеристики не повинні суперечити ДСТУ ЕЭК ООН FFV-14:2007. Буряк Буряк має бути столовим, першого товарного сорту. Діаметр коренеплоду – 5-10 см. Повинен відповідати ДСТУ 7033:2009 «Буряк столовий свіжий. Технічні умови». Яблука свіжі Плоди діаметром не менше 65 мм. Пізньостиглі. Першого товарного сорту. Якість відповідає вимогам ДСТУ 8133:2015 «Яблука сві жі середніх та пізніх термінів достигання. Технічні умови.» Постачальник зобов’язується здійснювати постачання товару з дотриманням вимог Закону України «Про якість та безпеку харчових продуктів та продовольчої сировини», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97-ВР (зі змінами), спільних наказів МОН України та МОЗ України від 17.04.2006 р. № 298/227 «Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних закладах», «Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах» від 15.08.2006 р. №620/563, Наказу МОЗ України від 25.09.2020р. №2205 «Про затвердження Санітарного регламенту для закладів середньої освіти» Строк придатності товару (ів) на момент поставки має становить не менше 80% від загального. Товар поставляється окремими партіями за адресами закладів, підпорядкованих Замовнику, визначених у Додатку 1 до Договору, протягом загального строку поставки (протягом 2024 року) не рідше одного разу на тиждень (у вівторок з 8:00 години до 12:00 години) за заявками Замовника. Дні та години поставки товару можуть змінюватися Замовником враховуючи потреби закладу. Постачальник кожну транспортну партію зобов’язується супроводжувати посвідченням про якість або декларація виробника, в якому вказується: №; дата видачі; найменування потужності виробника та його № експлуатаційного дозволу чи № реєстрації; найменування постачальника; його адреса та № експлуатаційного дозволу чи № реєстрації; найменування вантажоодержувача; найменування продукту; одиниці виміру; кількість; дата виробництва; дата випуску; умови зберігання в холодильнику (складі) – температура при необхідності вологість; термін зберігання; згідно якого нормативного документа продукт виготовлений (ДСТУ, ТУ та ін.); ґатунок, категорія, органолептична оцінка, тощо. Доставка товару повинна проводитися спеціалізованим автотранспортом згідно з правилами перевезення продовольчих продуктів та з урахуванням вимог Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», зокрема щодо пакування та перепакування, вимогам до поверхні змінної пакувальної тари. Водії (експедитори) та всі працівники, які безпосередньо контактують з товаром обов’язково повинні мати особисту медичну книжку з відмітками про проходження медогляду та санітарний одяг (халат, рукавиці). |
Розрахунок очікуваної вартості здійснений виходячи з: - планової потреби на грудень 2024 року; - розміру фінансування; - дослідження цінових пропозицій від можливих потенційних постачальників; - дослідження ринкових цін на овочі/фрукти (збір та аналіз загальнодоступної інформації про ціни на товар, зокрема інформації по здійснених закупівлях через електронний каталог Prozorro Market, на веб-сайтах найбільших постачальників регіону) |
84 939,46 грн. (з ПДВ), з них: 16 461,63 грн. кошти Державного бюджету України (субвенція на харчування 1-4 класи), 68 477,83 грн. – кошти місцевого бюджету. Обраховані виходячи з потреби до кінця 2024 року та визначеної середньої ціни |