Оголошення про проведення відбору

Дата: 23.07.2024 08:00
Кількість переглядів: 103

Фото без опису

Виконавчий комітет Чорнухинської селищної ради Лубенського району Полтавської області оголошує відбір кандидатів на заміщення вакантної посади:

1. Спеціаліст І категорії сектору цивільного захисту, оборонної та мобілізаційної роботи виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради – 1 шт.од.

До участі у відборі кандидатів на посаду спеціаліста І категорії запрошуються:

Громадяни України з вищою освітою не нижче ступеня бакалавра, вільним володінням державною мовою, які мають навички роботи з комп’ютерною технікою.

Для відбору кандидатів необхідно подати заяву, особову картку (форма П-2ДС), резюме, копію документа про освіту, копію паспорта, копію реєстраційного номера облікової картки платника податків та військового квитка (для військовозобов’язаних), копію трудової книжки, 2 фотокартки (4х6 см).

Термін подання документів: з дня опублікування оголошення на офіційному веб-сайті Чорнухинської селищної територіальної громади інформації по 06 серпня 2024 року включно.

Адреса: вул. Центральна 39, селище Чорнухи, Лубенського району, Полтавської області.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається за телефоном (05340) 5-13-86.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь