Сімейні форми виховання

Дата: 11.06.2024 15:00
Кількість переглядів: 83

Фото без опису

Турбота про дітей, забезпечення їх добробуту, безпеки - одне із найбільш важливих завдань суспільства, яке дбає про своє майбутнє, адже діти - гарант самозбереження нації та її розвитку.

Усиновлення або сімейні форми альтернативного догляду стають пріоритетом влаштування дітей, що втратили батьківське піклування з причин сирітства, насильства чи недбалого ставлення батьків.

Наразі в Україні існує декілька форм сімейного виховання для дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах: усиновлення, опіка/піклування, прийомні сім’ї та дитячі будинки сімейного типу.

Ми впевнені, що ви не байдужі до дитячої долі і, можливо, саме Ви зможете допомогти дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, відчути батьківську любов та турботу. Самотні діти чекають на Вас – майбутніх МАМУ й ТАТА! А ми чекаємо на громадян, які відчувають в собі сили і бажання допомогти дітям, надати їм сімейне тепло, любов, затишок, підготувати до самостійного життя.

Звертаємося до усіх батьків: будьте гарним прикладом для ваших дітей! А ті, хто виявив бажання допомогти дитині та дати їй нову родину, – звертайтеся до служби у справах дітей виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради за адресою: селище Чорнухи, вул. Центральна, 39 (другий поверх).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь