Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

У Чорнухинській громаді стартував громадський бюджет!

Дата: 27.05.2024 10:45
Кількість переглядів: 74

Фото без опису

Рішенням тридцять третьої сесії восьмого скликання під час дії воєнного стану Чорнухинської селищної ради №1563 від 25.04.2024 р.. затверджено Положення про громадський бюджет Чорнухинської селищної територіальної громади (надалі - Положення).

Якщо Ви маєте активну громадську позицію, хочете брати участь у розвитку громади та маєте власні цікаві ідеї подавайте свої проєкти для участі у конкурсі «Громадський бюджет» до 31.05.2024 року. Автором проєкту може бути особа, яка є зареєстрованим жителем громади чи фактично проживає на території громади (в тому числі внутрішньо-переміщені особи – далі ВПО), яка досягла 16-річного віку та підготувала на конкурс свій проєкт за формою згідно з додатком 2 до Положення.

Проєкт подається автором у електронному (на платформу e-dem.ua або на адресу електронної пошти: chornuhiselrada1@ukr.net з позначкою «Громадський бюджет») та паперовому (у пунктах супроводу: адміністративне приміщення відділу «ЦНАП», в сільських населених пунктах – віддалені робочі місця відділу «ЦНАП») вигляді.

Разом з проєктом подається список осіб, які підтримують проєкт за формою згідно з додатком 3 до Положення. Мінімальна кількість підписів, що мають бути зібрані для ініціювання проєкту до громадського бюджету – 15 осіб (крім автора проєкту та членів його сім’ї).

Загальний обсяг громадського бюджету Чорнухинської селищної територіальної громади на бюджетний рік становить 600,0 тис. грн.

Максимальна вартість одного проєкту – 200,00 тис. грн.

Строк впровадження проєктів – наступний бюджетний рік.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь