Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Як визначатимуться проєкти-переможці?

Дата: 26.04.2024 08:07
Кількість переглядів: 62

Після завершення терміну голосування електронна система автоматично здійснює підрахунок голосів, ранжує проєкти та формує їх списки.

Проєктами-переможцями вважаються ті проєктні пропозиції, які набрали найбільшу кількість голосів, до вичерпання обсягу коштів, виділених на реалізацію громадського бюджету на відповідний рік.

У разі нестачі коштів на реалізацію чергового за рейтингом проєкту, до уваги береться проєкт наступний за рангом, орієнтовна вартість реалізації якого не призведе до перевищення суми коштів громадського бюджету на відповідний рік.

У випадку, якщо проєкти набирають однакову кількість голосів, то пріоритетним вважається той, що поданий належним чином раніше.

За результатами голосування Комісія протягом 10 робочих днів після закінчення голосування ухвалює рішення про визначення проєктів-переможців та надає селищному голові пропозиції щодо переліку проєктів-переможців та відповідальних за їх реалізацію підрозділів для формування відповідного розпорядження. На підставі вказаного розпорядження здійснюється публікація списку проєктів-переможців на офіційному веб-сайті Чорнухинської селищної ради.

Фінансовий відділ виконавчого комітету селищної ради забезпечує включення проєктів-переможців до прогнозу та проєкту бюджету громади на наступний бюджетний рік для фінансування його реалізації у наступному році.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь