Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Як подати проєкт?

Дата: 29.04.2024 08:05
Кількість переглядів: 75

Разом з проєктом подається список осіб, які підтримують проєкт за формою, наведеною у додатку 3 до Положення про громадський бюджет Чорнухинської селищної територіальної громади. Мінімальна кількість підписів визначена Параметрами громадського бюджету (додаток 1). Підтримати проєкт мають право дієздатні фізичні особи, що зареєстровані чи постійно проживають на території населених пунктів Чорнухинської селищної територіальної громади (в тому числі ВПО) за винятком автора та членів його сім’ї.

Подання проєкту у паперовому вигляді здійснюється за умови пред’явлення автором оригіналу паспорту громадянина України. При поданні проєкту у електронному вигляді, автор вказує серію і номер зазначених документів в електронному повідомленні та прикріплює їх скановану копію.

Проєкти, подані до пункту супроводу громадського бюджету у паперовому вигляді, передаються до відділу економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради не пізніше дня, наступного за днем, коли був поданий проєкт до пункту супроводу.

Автор проєкту у будь-який момент може зняти свій проєкт з розгляду, але не пізніше ніж за 3 календарних дні до початку голосування.

Автор проєкту може подати на конкурс не більше одного проєкту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь