До УВАГИ РОБОТОДАВЦІВ

Дата: 13.05.2024 09:05
Кількість переглядів: 206

Фото без опису

У рамках соціального партнерства до Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області надійшла пропозиція Полтавського обласного центру зайнятості Державної служби зайнятості щодо урядової програми надання роботодавцям компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю.

Державна служба зайнятості пропонує отримання компенсації, роботодавцю, який створює робоче місце для особи з інвалідністю 1-ї групи шляхом придбання допоміжних засобів, зокрема обладнання, меблів, техніки тощо, у розмірі 15 мінімальних зарплат, 2-ї групи інвалідності - 10 мінімальних зарплат.

Щоб отримати компенсацію роботодавцю необхідно звернутись до центру зайнятості за місцем ведення діяльності та подати в паперовій або електронній формі документи протягом 90 календарних днів з дня працевлаштування особи з інвалідністю.

На прохання Полтавського обласного центру зайнятості Державної служби зайнятості долучаємося до урядової програми.

Довідково: в Полтавській області зазначена програма на повну запрацювала з вересня 2023 року і станом 06.05.2024 року надано компенсацій роботодавцям за облаштування 54 робочих місць для працевлаштованих осіб з інвалідністю, серед яких 3 особи з інвалідністю І групи, 8 учасників бойових дій, інвалідність яких пов´язана з травмами, отриманими при захисті України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь