Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

У Чорнухинській громаді вшанували пам’ять воїнів – учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2024 11:08
Кількість переглядів: 85

Фото без опису

15 лютого 2024 року з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 35-ї річниці виведення військ з Республіки Афганістан у Чорнухинській громаді висловлюють шану воїнам-інтернаціоналістам, які були віддані військовій присязі за межами рідної землі.

Селищний голова Олександр Василенко спільно з начальником Третього відділу Лубенського РТЦК та СП підполковником Станіславом Левенком та учасниками бойових дій на території інших держав поклали живі квіти до пам’ятного знаку на честь воїнів-інтернаціоналістів у селищі Чорнухи. Присутні вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання. Учасникам бойових дій в Афганістані вручили грамоти та відзнаки.

Сьогодні, йде війна за суверенітет й територіальну цілісність України. Героїчність та патріотизм захисників минулого переплелась зі свідомістю, чесністю та хоробрістю військових, які тримають лінію оборони зараз.

Учасники заходів відвідали Дошку пам'яті захисників України, де поклали квіти та вшанували пам'ять загиблих воїнів хвилиною мовчання.

Вічна пам’ять загиблим! Слава і честь живим захисникам України!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь