Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

У День визволення України від фашистських загарбників у Чорнухах поклали квіти до меморіалу «Скорботна мати»

Дата: 28.10.2023 10:00
Кількість переглядів: 155

Фото без опису

Щороку 28 жовтня в Україні відзначають День визволення від фашистських загарбників. Сьогодні ми шануємо українців, які боролися та перемогли нацизм у роки Другої світової війни, дякуємо тим, хто своєю працею наближав розгром ворога та допомагав відбудувати Україну з руїн.

Наше покоління знову стало на захист незалежності та територіальної цілісності України. Історія доводить, що кожен, хто посягне на українську землю, буде знищений.

У зв’язку з цим, заступник селищного голови Микола Турчин, голова організації ветеранів у Чорнухинській селищні територіальній громаді Олександра Касяненко та представники виконкому селищної ради поклали живі квіти до меморіалу «Скорботна мати», що у селищному парку.

Хвилиною мовчання, присутні, вшанували пам’ять про полеглих захисників України, які віддали життя захищаючи рідну землю від ворога.

Справжніми героями є ті, хто до останнього боронив свій дім і не боявся дати відсіч ворогу й у Другу світову війну, й у сьогоднішній російсько-українській війні. Ми пам’ятаємо кожного. Слава героям України!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь