Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Навчання з домедичної допомоги для працівників соціальної сфери

Дата: 14.07.2023 10:51
Кількість переглядів: 136

Фото без опису

Днями у Чорнухинській громаді відбулося навчання з домедичної допомоги Впроваджують серію тренінгів "Дії соціальних робітників, волонтерів та доглядальників за літніми людьми в умовах надзвичайних ситуацій воєнного характеру" для працівників соціальної сфери. Навчання було організовано Полтавською обласною молодіжною громадською організацією «Твій Світ» спільно з Центром надання соціальних послуг Чорнухинської сільської ради.

Сьогодні під час війни кожен має володіти знаннями з надання домедичної допомоги, переконані організатори. До проведення заходу долучили досвідчених викладачів, сертифікованих інструкторів та волонтерів:  викладача Лубенського медичного фахового коледжу Тараса Веремійчика, психологиню Юлію Поду та волонтерку Анастасію Кононенко. Учасники і учасниці були забезпечені необхідними знаннями й навичками із технік порятунку життя. Зокрема, відпрацьовували навички зупинки кровотечі, серцево - легеневої реанімації, дії при опіках, переломах та евакуації.

Навички, здобуті на подібних тренінгах, допоможуть їм без остраху надати першу допомогу людині, а можливо і врятувати життя. Група виявила високу  активність та зацікавленість у даній темі.

Ініціативу втілено у межах проєкту  «Гуманітарна та психологічна допомога постраждалим від нацизму у воєнний час, їх соціалізація в нових умовах життя територіальних громад Лубенського та Миргородського районів Полтавської області»,  здійснюється за підтримки Німецького фонду «Пам'ять, відповідальність і майбутнє» у рамках програми «Ми поруч!».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь