Навчання з домедичної допомоги для працівників соціальної сфери

Дата: 14.07.2023 10:51
Кількість переглядів: 144

Фото без опису

Днями у Чорнухинській громаді відбулося навчання з домедичної допомоги Впроваджують серію тренінгів "Дії соціальних робітників, волонтерів та доглядальників за літніми людьми в умовах надзвичайних ситуацій воєнного характеру" для працівників соціальної сфери. Навчання було організовано Полтавською обласною молодіжною громадською організацією «Твій Світ» спільно з Центром надання соціальних послуг Чорнухинської сільської ради.

Сьогодні під час війни кожен має володіти знаннями з надання домедичної допомоги, переконані організатори. До проведення заходу долучили досвідчених викладачів, сертифікованих інструкторів та волонтерів:  викладача Лубенського медичного фахового коледжу Тараса Веремійчика, психологиню Юлію Поду та волонтерку Анастасію Кононенко. Учасники і учасниці були забезпечені необхідними знаннями й навичками із технік порятунку життя. Зокрема, відпрацьовували навички зупинки кровотечі, серцево - легеневої реанімації, дії при опіках, переломах та евакуації.

Навички, здобуті на подібних тренінгах, допоможуть їм без остраху надати першу допомогу людині, а можливо і врятувати життя. Група виявила високу  активність та зацікавленість у даній темі.

Ініціативу втілено у межах проєкту  «Гуманітарна та психологічна допомога постраждалим від нацизму у воєнний час, їх соціалізація в нових умовах життя територіальних громад Лубенського та Миргородського районів Полтавської області»,  здійснюється за підтримки Німецького фонду «Пам'ять, відповідальність і майбутнє» у рамках програми «Ми поруч!».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь