Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

З початку року на комунікаційну податкову платформу надійшло  понад 75 звернень

Дата: 28.06.2023 10:17
Кількість переглядів: 94

Фото без опису

Комунікаційна податкова платформа – сучасний зручний сервіс ДПС для оперативної та ефективної комунікації податківців із представниками громадськості  та  бізнес-спільноти.

За період з 1 січня по 26 червня 2023 року до регіональної комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Полтавській області надійшло 75 звернень, із яких 40 звернень від платників податків Полтавщини  та 30 звернень від платників податків Херсонщини.

Відповідно до аналізу звернень за тематикою найбільш актуальними є питання щодо сплати єдиного внеску та єдиного податку у період дії воєнного стану, податкового боргу, податку на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки, права на податкову знижку, плати за землю тощо.

За зазначений період від представників Ради бізнес-омбудсмена надійшло 5 звернень щодо зупинення реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, таблиць платника ПДВ. Після оперативного та якісного опрацювання фахівцями профільного структурного підрозділу, надано 5 письмових відповідей, проведено 2 робочі зустрічі із інспекторами Ради  бізнес-омбудсмена  в режимі онлайн.

Для зручності платників розроблена покрокова інструкція щодо порядку звернення на комунікаційну податкову платформу. Ознайомитись із нею можна за посиланням https://poltava.tax.gov.ua/media-ark/videogalereya/prezentatsii-ta-inshi-materiali/9213.html

Фахівці Головного управління ДПС у Полтавській області завжди відкриті до спілкування, звертайтесь на комунікаційну податкову платформу  poltava.ikc@tax.gov.ua

Головне управління ДПС у Полтавській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь