Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Вручили орден «За мужність» III ступеня (посмертно) родині загиблого військовослужбовця – Сироватки Артема Анатолійовича

Дата: 23.06.2023 15:23
Кількість переглядів: 342

Фото без опису

23 червня 2023 року селищний голова Олександр Василенко спільно з начальником відділення рекрутингу та комплектування Третього відділу Лубенського РТЦК та СП майором Дмитром Коваленком вручили орден «За мужність» III ступеня (посмертно) родині загиблого військовослужбовця – Сироватки Артема Анатолійовича, який помер 19 вересня 2022 року в Національному військово-медичному клінічному центрі м. Київ в результаті отриманих поранень у Волноваському районі Донецької області.

Героя відзначено державною нагородою України за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі указом Президента України від 02 березня 2023 року №121.

Сьогодні увесь світ переконався у стійкості й незламності української нації, у героїзмі та професійності наших воїнів. Їхній приклад завжди буде вписано у нашій пам’яті й на ньому зростатимуть прийдешні покоління.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь