Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад

Дата: 22.06.2023 16:31
Кількість переглядів: 299

Фото без опису

Чорнухинська громада стала учасником проєкту «Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад», який впроваджується Міжнародною організацією з міграції за фінансування Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку Канади. Виконавчим партнером у Полтавській області стала БО «Світло надії».

Проєкт спрямований на зміцнення стійкості громад у середовищі численних потрясінь шляхом посилення спроможності до збору та використання даних на місцевому рівні. Це сприяє інклюзивності внутрішньої політики, яка спирається на факти та реагує на масштабне переміщення в Україні.

Протягом травня – червня на базі Пирятинської громади відбулася серія тренінгів за темами: «Збір даних у територіальних громадах», «Аналіз даних у територіальних громадах», «Використання перевірених даних для прийняття виважених поінформованих рішень». Участь у заходах взяли представники Чорнухинської селищної ради, які отримали методологію та експертну допомогу щодо збору, кодування та аналізу інформації, прийняття ефективних управлінських рішень на основі отриманих результатів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь