Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

У Лубнах відкрилася виставка робіт наших земляків

Дата: 27.04.2023 16:07
Кількість переглядів: 160

25 квітня 2023 року у галереї мистецтв Лубенського краєзнавчого музею ім. Г.Стеллецького відбулося відкриття персональної виставки робіт наших земляків – художника-графіка Миколи Лисенка та його доньки-вишивальниці Ольги Кривенко, яка нині проживає у Франції.

На виставці представлені графічні роботи  на яких зображені Чорнухи Гетьманської доби, історичні замальовки та тему Григорія Сковороди і Тараса Шевченка, а також  серія робіт «Французький альбом», створений автором під час перебування у Франції. Роботи ж пані Ольги це рукотворні роботи вишиті за спеціальною технікою у яких можна розгледіти   французькі мотиви у поєднанні з українською автентикою.

Висловити свою вдячність авторам за подароване задоволення на виставку завітали заступник начальника Управління культури і мистецтв Оксана Радченко та виконувач обов’язків директора Лубенського краєзнавчого музею ім. Гната Стеллецького Наталія Циганок.

Підтримали свого земляка на відкритті персональної виставки  завідувач сектору культури, туризму та охорони культурної спадщини виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради Віталій Кусков, директор Чорнухинського літературно-меморіального музею Г.С. Сковороди Микола Соляник та директор публічної бібліотеки ім. Григорія Сковороди, заслужений працівник культури України Микола Булда, які подякували Миколі Лисенку за його творчий неспокій, активну громадську та життєву позицію, а також запросили митців Лубенщини до тісної культурно-мистецької співпраці.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь