Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Відбулося засідання Координаційної ради з питань внутрішньо переміщених осіб

Дата: 19.04.2023 16:40
Кількість переглядів: 374

Фото без опису

14 квітня 2023 року в приміщенні Чорнухинської селищної ради відбулося засідання Координаційної ради з питань внутрішньо переміщених осіб, яка була утворена розпорядженням голови Чорнухинської селищної ради від 12.04.2023 року  №02-08/65.

Метою діяльності Координаційної ради є сприяння вирішенню питань, пов’язаних із реалізацією державної політики у сфері захисту прав внутрішньо переміщених осіб Чорнухинської селищної ради.

Координаційна рада створена для налагодження співпраці Чорнухинської селищної ради, її виконавчого комітету та інших виконавчих органів селищної ради з органами виконавчої влади, підприємствами, установами, організаціями, громадськими об’єднаннями, з питань захисту прав внутрішньо переміщених осіб.

Основними завданням Координаційної ради є двостороння  взаємодія між місцевою владою та спільнотою внутрішньо переміщених осіб на території громади.

До складу Координаційної ради входять представники структурних підрозділів, комунальних підприємств, громадських організацій та внутрішньо переміщені особи.

Основними питаннями на засіданні були:

- ознайомлення членів Координаційної ради з положенням та завданням;

- проблемні питання внутрішньо переміщених осіб;

- співпраця з благодійними та громадськими організаціями;

- фінансування на виконання програм та заходів, що містять компонент допомоги внутрішньо переміщеним особам.

Координаційна рада внесла пропозиції щодо включення внутрішньо переміщених осіб в Програму соціального захисту населення Чорнухинської селищної ради на 2021 – 2024 роки та Програму підтримки народжуваності на території Чорнухинської територіальної громади на 2021 – 2024 роки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь