Презентація книги Ольги Розсохань «Міражі пам’яті»

Дата: 22.03.2023 16:02
Кількість переглядів: 322

Фото без опису

21 березня 2023 року  у Галереї мистецтв літературно-меморіального музею Г. С. Сковороди відбулася презентація другої книги чорнухинської літераторки Ольги Розсохань, яка пише під псевдонімом Любов Андрієвська з назвою «Міражі пам’яті: невигадані історії, мала проза», яку підготували і провели працівники Публічної бібліотеки ім. Г. С. Сковороди.      

Ведучі Ольга Улізько та Наталія Маліновська познайомили присутніх з біографією Ольги Анатоліївни, її творчим доробком як в літературі, так і в образотворчому мистецтві. До речі, працівники музею організували і виставку її живописних робіт у техніці пресована флористика та малюнок на склі.

Під час зустрічі звучали уривки з оповідань, в яких можна було впізнати героїв, наших односельців, а вихованка Чорнухинської дитячої мистецької школи Вероніка Міщенко подарувала авторці чудові українські пісні у супроводі бандури (викладач Дарина Давиденко).

Про нову книгу авторки говорили заслужений журналіст України Микола Петрушенко, редактор газети Нова праця Галина Шибанова, директори Публічної бібліотеки ім. Г.С.Сковороди та літературно-меморіального музею Г.С.Сковороди Микола Булда та Микола Соляник.

Завідувач сектору культури, туризму та охорони культурної спадщини виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради Віталій Кусков привітав авторку з виходом книги у світ та вручив подяку сектору культури за активну та плідну  літературно-мистецьку діяльність.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь